3 Temmuz 2013 Çarşamba

dünya savaşı z full izle

Dünya Savaşı Z 2013ün en mükemmel filmlerinden biri olmalı. Gerçekten çok tutuldu. Dünya savaşı Z izlemek isteyenler buraya! Aynı zamanda sitemizde felekten bir gece 3 ve laz vampir tirakula filmleride mevcuttur. Felekten bir gece 3 izlemekte , laz vampir tirakula izlemekte mükemmel birşey olmalı...

Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir… Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Ve insan oğlu ikiye ayrılır.
Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlandı.dünya savaşı izlemek lazım.Brad Pitt ile korku dolu bir aksiyon filmine hazır mısınız? Dünya bir anda büyük bir zombi salgınının etkisi altına girmiştir. İnsan nüfusu yarı yarıya azalmıştır. Şehirler ele geçirilmiş, hükümetler düşmüş, tüm dünya büyük bir kaosa sürüklenmiştir. Gerry Lane insanlığın bu son savaşında çok önemli bir konumdadır. Ailesini bırakıp bu işe girişmek istemese de yakında geriye dünya diye bir şey kalmayacağı için bu savaşta yer almaya mecbur kalmıştır. 2013 yapımı, fragmanı ile bile adından söz ettiren aksiyon korku filmi Dünya Savaşı Z full izle sizlerle.

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa