19 Haziran 2013 Çarşamba

man of steel 720p türkçe dublaj full hd izle

man of steel izlemek isteyenler buraya...man of steel 2013te çıkmış bir superman klasiğidir.

Superman man of steel 2013 full izle hd. 90'lı ve 2000'li yıllarının unutulmaz kahramanı süperman yine yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hatırlatmak gerekirse Clark Kent başka bir gezegenden gelmiş ve dünyada kalmaya ve dünyayı kurtarmayı kendine düstur edinmiş bir kahramandır. General Zod ise tam aksi karakterdir. Merakla beklediğimiz serinin son filmi Man Of Steel acaba nasıl bir film olacak. İyi seyirler...

-------------------------------

Film Özeti
Clark, ne olduğu ve nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır.

Kill Bill Vol 2. Bill :"Süper kahraman mitolojisine göre bir süper kahraman ve bir alt kimlik vardır. batman aslında Bruce Wayne, örümcek adam aslında Peter Parker'dır. o karakter sabah uyandığında Peter Parker'dır. örümcek olmak için bir kostüm giyer. işte süperman bu noktada diğerlerinden ayrılır. çünkü süpermen, süpermen olarak doğmuştur. üzerindeki büyük "s" harfli kıyafeti, kent ailesi onu bir bebek olarak bulduğunda içinde sarılı olduğu battaniyedir. clark kent'in kıyafetleri ise - Superman İzle gözlükleri, takım elbisesi - asıl kostümdür. süpermen'in aramıza karışabilmek için giydiği kostümdür. ‘clark kent’, süpermen'in gözlerindeki ‘insan’ yansımasıdır. peki clark kent'in özellikleri neler? o güçsüz... kendinden emin değil... korkak... clark kent, süpermen'in gözünden insanlığın bir superman man of steel izle eleştirisidir…"



---------------------------

Yeni Superman'de Clark Kent'i Henry Cavill, filmin kötü adamı General Zod'u Michael Shannon canlandırıyor. Ana kadrodaki diğer isimlerse şöyle; Lois Lane rolünde Amy Adams, Martha Kent rolünde Diane Lane, Jonathan Kent rolünde Kevin Costner ve Jor-El rolünde de Russell Crowe rol alıyor.
Senaryosu Nolan'la Batman serisinde çalışmış olan senarist David S. Goyer'e ait olan 'Man of Steel'in 14 Haziran 2013'te vizyona girmesi planlanıyor.


Man Of Steel, Bildiğimiz süperman in günümüze uyarlanmış hali olarak ele alabileceğim fantastik bir film. Man of steel in baş rollerde Rusell Crowe, Amy Adams ve Matrix sersinin ünlü ismi Laurence Fishburn gibi ünlü isimler ile çekilmekte. Man of steel in konusuna gelecek olur isek Clark henüz çocukluk yaşlarındadır ve ne olduğunu bilmediği hatta nasıl kullanacağını bilmediği bir çok süper güçlere sahiptir. Bir okul okul servisinde iken anlık bir kaza ile okul servisinin içerisinde tüm çocuklar ile birlikte nehre düşerler. Clark servisin içerisindeki çocukların boğulmasına göz yumamayacağı için süper güçlerini kullanarak servisde ki herkesi kurtarır ve Clark farklı durumu herkese ifşa olur.
-------------------------

Superman Man of Steel Full izle filminde Clark adlı çocuğun ne olduğu ve nasıl güçleri olduğunu bilmediği, bazı sıra dışı güçlere sahiptir. Birgün okul servisine biner ve servis nehre uçar.O an insanların insanların ölmesine göz yumamaz ve onları kurtarır.O dakikadan sonra diğerlerinden farklı biri olduğunu daha net bir şekilde anlayacaktır.Man of Steel izle filmini hd olarak sitemizden izleyebilirsiniz.Herkese iyi seyirler.



SUPERMAN: Man of Steel (2013) ; Clark, ne olduğu ve nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça “farklı” bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır. Kendisini keşfestmek için çıktığı yolculuk, dünya insanları için umut sembolü olması için atacağı ilk adımdır…

-------------------------------

Hiç bitmeyen bir Superman efsanesi daha 2013 yılında bizlerle. General Zod bir çok gezegen ve yıldız kat ederek dünya gezegenine bir ordu ile gelmiştir. Gelişinin amacı Süperman'i yani Kal-El'i teslim almaktır. Bundan sonrası ise meçhuldür. Eğer dünya Kal-El'i general Zod'a teslim etmez ise tim dünyayı yakıp yıkmakla tehdit etmiştir. Dünya hükümetlerinin Kal-El'i bulmak ve teslim etmek için 24 saati vardır. Zaman işlemektedir. Clark Kent görünümlü Superman ise dünyamıza bir zarar gelmesini istemediği için teslim olmayı kabul etmiştir. Peki General Zod verdiği sözü tutacak mıdır? Yoksa her halükarda dünyayı kasıp kavuracak mıdır? Dünyanin teknolojisi General Zod'u durdurmaya yetecek midir? Bundan da önemlisi Dünya gezegeni Kal-El'i general Zod'a teslim etmeyi kabul edecek midir? Görsel efektleri ve yeni Superman karakteri ile bizleri ekran başına kilitleyen Çelik adam full izle sizlerle.


Clark, ne olduğu ve nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır. Kendisini keşfestmek için çıktığı yolculuk, dünya insanları için umut sembolü olması için atacağı ilk adımdır...
DC Comics'in en meşhur süper kahramanı olan Superman'in köklerine, geçmişine dönerek kahramana farklı bir bakış açısı getiren filmin yönetmenliğini Zack Snyder üstlenirken, bu zorlu senaryo David S. Goyer'e ait. Filmde Clark Kent'i Henry Cavill, kötü adamı General Zod'u Michael Shannon canlandırırken kadrodaki diğer isimler arasında Lois Lane rolünde Amy Adams, Martha Kent rolünde Diane Lane, Jonathan Kent rolünde Kevin Costner ve Jor-El rolünde de Russell Crowe yer alıyor.
------------------------------------

mdb Puani : 8.3 Olan Bilim Kurgu, Fantastik, Macera, Aksiyon Türünde ABD, Kanada Yapımı 2013 Filmidir. Filmin özeti:
Olağanüstü güçleri olduğunu ve bu gezegenden olmadığını öğrenen genç bir çocuk nereden geldiğini ve buraya ne yapmak üzere gönderildiğini keşfetmek üzere bir serüvene koyulur. Fakat dünyayı yok olmaktan kurtarmak ve tüm insanlık adına umudun simgesi haline gelmek için içindeki kahramanın ortaya çıkması gerekmektedir.



Süperman serilerine devam ediyor.Clark olağan üstü güçlere sahiptir.Bu özelliklerin nereden geldiğini hâlâ çözemeyen Clark bu olağan üstü yeteneklerini herkesten sır gibi saklar.Bir gün okul servisi ile yolan çıkan sevgilisi amansız bir kaza ile nehre uçarlar.Clark ise önce sevgilisi için sonrada servis içindeki öğrencileri kurtmak için olağan üstü güçlerini kullanır Süperman Man Of Steel Full izle ve herkesi kurtarır.Bu gücünü herkes görür ve Clark’ın sırları ortaya çıkar.


---------------

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa