7 Haziran 2013 Cuma

hızlı ve öfkeli 6 türkçe dublaj izle

Hızlı ve Öfkeli 6 izlemediyseniz bu filmi şiddetle izleminizi öneririz. Serinin en son filmi olan Hızlı ve Öfkeli 6’nın oyuncu kadrosunda hemen hemen bir değişiklik olmadı. Vin Diesel’i efsaneleştiren ve adına birçok oyun ve tekstil ürünleri çıkan bu filmde de senaristliği Chris Morgan üstlendi. Chris Morgan’ın bundan önce de bayağı başarılı senaryoları olmuştu. Bu eserde de yazdığı senaryoyla takdir topladı. Filmin hikayesi bundan bir önceki filmin devamı niteliğinde. Kahramanlarımız yaptıkları büyük vurgunla Brezilya’dan kaçmış ve dünyanın çeşitli yerlerine dağılmışlardır. Kazandıkları parayla rahatça ve birbirinden ayrı olarak yaşayan kahramanlarımızın bir gün canına tak eder ve ülkerine dönmek isterler. Ancak ülkelerine dönmeleri için kahramanlarımızın önünde çok ciddi engeller olacaktır. 2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6 izleyenler ve eleştirmenlerden önemli notlar aldığı gibi, imdb kullanıcıları tarafından da yüksek puanlara layık görüldü. Bu da filmin aslında başarılı olduğunun en önemli kanıtı… Sitemizde Hızlı ve Öfkeli 6 izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra filmi HD izleyebilir veya da 1080p izleyebilirsiniz. Film çözünürlükleri hakkında çeşitli seçenekleri sizlere sunuyoruz.

Hızlı ve Öfkeli 6 izlerken HD izleme ve 1080p izleme izleme seçeneklerini kullanabileceğiniz gibi filme yorum yapma hakkına da sahipsiniz. Hızlı ve Öfkeli 6’nın başrolünde yine Vin Diesel var. Bu son film ise aksiyon severlerin en çok seveceği türden filmlerden biri olacak. Filmin yönetmenliğini yapan Justin Lin, daha önce çıkarttığı eserlerdeki gibi bu filmde de oldukça başarılı bir esere atmış. Başarılı bir Justin Lin eseri izlemek size bir Mouse tıklaması kadar yakın. İyi seyirler dileriz.
Tür2013AksiyonMacerasliderSuç
Yapım: 2013 - ABD
IMDB Puanı: 7.8
Yönetmen: Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jordana Brewster

  1. hdfilm720p.com › 2013
    Hızlı ve Öfkeli 6 hd izle,Fast and Furious 6 türkçe dublaj izle,Fast and Furious 6 fullizle,Hızlı ve Öfkeli 6 720p izle,Fast and Furious 6 720p izle...

    Hızlı ve Öfkeli 6 izle,Fast and Furious 6 türkçe dublaj izle,Fast and Furious 6 full izle,Hızlı ve Öfkeli 6 720p izle,Hızlı ve Öfkeli 6 hd izle.

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa