22 Mayıs 2013 Çarşamba

hd film izleme platformu

Size bugün hd film izlemenize olanak sağlayan bir site ve yeni gösterime girmiş 3 adet filmden bahsedeceğiz. Bu site üzerinden izleyeceğiniz filmlerin tamamı ücretsizdir. Günün her saati bu siteden 720p HD formatında bu filmleri izleyebilirsiniz. Size bahsetmek istediğimiz ilk filmimiz Hızlı ve Öfkeli serisinin altıncı filmi.

Hızlı ve Öfkeli 6 izle: Bu film diğer hızlı ve öfkeli serisinden çok daha heyecanlı ve çok daha fazla aksiyonla dolu. Yine arabaların görsellik ve hız konusunda herkesi büyülediği bu filmi herkesten önce izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Cem Yılmaz Fundamentals izle: Sinema salonlarında gişe rekorları kıran stand-up üstadı Cem Yılmaz'ın Fundamentals isimli gösterisini yine site üzerinden izleyebilmek mümkün. Sadece gösteri değil, kamera arkasını ve sinemada kesilmiş bölümleri de izleyebilirsiniz. Ücretsiz ve üyeliksiz bir şekilde kahkahalara boğulmak için sitemizi ziyaret edin.

Romantik Komedi 2 izle: Ocak ayında gösterime girmiş olmasına rağmen hale ilgi ve alakayla takip edilen bu filmi eğer izlemediyseniz çok şey kaçırıyor olabilirsiniz. İlk filmde beklenen performansın üzerinde bir grafik çizen Romantik Komedi filminin ikincisi de gayet başarılı. Gürgen Öz'ün mükemmel oyunculuğuyla keyifli hale gelen Romantik Komedi 2'yi izlemek için sayfamızı ziyaret edebilirsin.

Sizde bu 3 film ve diğer binlerce filmi izlemek, vizyona girmiş güncel fimleri takip etmek için sitemizi ziyaret ederek sık kullanılanlar listenize ekleyebilirsiniz.

hd film izle

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa