14 Haziran 2013 Cuma

2013 filmlerini hd izle

Evet arkadaşlar sizin karşınızdayım tekrar.. Şimdi size birkaç tane 2013 filminde bahsetmek istiyorum... Umarım bu filmleri beğenirsiniz..

Hızlı ve öfkeli 6 izle

Hızlı ve Öfkeli 6 izlemediyseniz bu filmi şiddetle izleminizi öneririz. Serinin en son filmi olan Hızlı ve Öfkeli 6’nın oyuncu kadrosunda hemen hemen bir değişiklik olmadı. Vin Diesel’i efsaneleştiren ve adına birçok oyun ve tekstil ürünleri çıkan bu filmde de senaristliği Chris Morgan üstlendi. Chris Morgan’ın bundan önce de bayağı başarılı senaryoları olmuştu. Bu eserde de yazdığı senaryoyla takdir topladı. Filmin hikayesi bundan bir önceki filmin devamı niteliğinde. Kahramanlarımız yaptıkları büyük vurgunla Brezilya’dan kaçmış ve dünyanın çeşitli yerlerine dağılmışlardır. Kazandıkları parayla rahatça ve birbirinden ayrı olarak yaşayan kahramanlarımızın bir gün canına tak eder ve ülkerine dönmek isterler. Ancak ülkelerine dönmeleri için kahramanlarımızın önünde çok ciddi engeller olacaktır. 2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6 izleyenler ve eleştirmenlerden önemli notlar aldığı gibi, imdb kullanıcıları tarafından da yüksek puanlara layık görüldü. Bu da filmin aslında başarılı olduğunun en önemli kanıtı… Sitemizde Hızlı ve Öfkeli 6 izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra filmi HD izleyebilir veya da 1080p izleyebilirsiniz. Film çözünürlükleri hakkında çeşitli seçenekleri sizlere sunuyoruz. 

Hızlı ve Öfkeli 6 izlerken HD izleme ve 1080p izleme izleme seçeneklerini kullanabileceğiniz gibi filme yorum yapma hakkına da sahipsiniz. Hızlı ve Öfkeli 6’nın başrolünde yine Vin Diesel var. Bu son film ise aksiyon severlerin en çok seveceği türden filmlerden biri olacak. Filmin yönetmenliğini yapan Justin Lin, daha önce çıkarttığı eserlerdeki gibi bu filmde de oldukça başarılı bir esere atmış. Başarılı bir Justin Lin eseri izlemek size bir Mouse tıklaması kadar yakın. İyi seyirler dileriz.



After earth izle


After Earth izleyerek güzel bir bilim kurgu filmine şahit olacaksınız. Filmin hikayesi zamanımızdan çok daha uzak zamanlarda gerçekleşiyor. Amerika’da beklenen patlamayı yapamasa da birçok film sever tarafından oldukça beğenilen bu filmde çok ünlü oyuncular da yer alıyor. Will Smith’in hikayesini yazdığı bu filmi senaryoya uygun hale getiren isimler ise Gary Whitta ve M. Night Shyalaman… Filmin hikayesi gelecek zamanda geçmektedir. Filmde artık dünyada hiçbir insanoğlu yaşamamaktadır. Dünya artık yaşanmaz bir hale gelmiş, atmosferi bozulmuş ve bütün hayat kaynakları da tükenmiştir. İnsanlar dünyayı terkettikten asırlarca sonra dünyaya zorunlu bir şekilde gemisiyle iniş yapan birkaç insanoğlu buranın bazı yaratıklarca istila edildiğini görürler. Ağır yaralıları da bulanan insanlar dünyadan kaçmak için bu yaratıklarla mücadele vermek zorunda kalacaktır. Will Smith’in oldukça yaratıcı bir bilim kurgu eseri olan bu film de birçok ünlü starı After Earth izleyerek bulabilirsiniz. Filmi sitemizde 1080p veya HD izleme fırsatını da bulacaksınız.

Jaden Smith ve Will Smith’in başrollerini oynadığı filmde yönetmen ise oldukça meşhur bir yönetmen olan M. Night Shyalaman. Son dönemlerde başarılı eserler çıkaran Shyalaman bu filmde de oldukça başarılı bir eser ortaya çıkarmış. After Earth izlerken 1080p izleme ya da HD izleme fırsatları bulabileceksiniz. Eğer soluğunuzu kesecek macera dolu bir bilim kurgu filmi izlemek istiyorsanız After Earth’ü sizlere önerebiliriz.



Çılgın Doğumgünü izle


Çılgın Doğumgünü izlenmesi gereken güzel komedi filmlerinden biri… Mayıs 2013’te Amerika’da vizyona giren film gençlik ve komedi filmlerini beğenenler tarafından oldukça beğenildi. Eğer siz de bu türleri seviyorsanız bu filmi es geçmemenizi öneririz.  İzleyenleri kahkahalara boğan filmin orijinal adı ise 21 & Over.  Jon Lucas ve Scott Moore gibi kaliteli senaristler tarafından senaryosu yazılan bu film Amerika’da oldukça beğenilmişti. Felekten Bir Gece’nin yönetmenleri de olan Jon Lucas ve Scott Moore ikilisi bu filmle bütün dünyayı güldürmeyi devam ettirdi ve oldukça olumlu eleştiriler aldılar. Bu kaliteli yapımın hikayesinde 21 yaşına giren bir gencin verdiği çılgın parti anlatılıyor. Miller 21 yaşındadır ve hayatının çoğunu dersleriyle ilgilenerek geçirmiş ve artık asosyalliğin dibine vurmuştur. Oldukça çalışkan olan Miller doğum gününden bir gün sonra önemli bir görüşmeye katılacaktır. 21 yaşına basacağı gün için arkadaşları onun için bir parti vermeyi düşünürler ve Miller da onları kıramaz ve partiye katılır. Ancak partide bir bira içen Miller, kendini kaybeder ve hayatında hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başlar. Bu da onun çeşitli komik davranışlar sergilemesine neden olur. Bu çılgın gecenin sonunu merak ediyorsanız Çılgın Doğumgünü izleyip kahkahalara boğulabilir ve merağınızı giderebilirsiniz. 

Filmin senaristliğini yapan Jon Lucas ve Scott Moore ikilisi aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenmişler. Başarılı bir komedi filmi olan Çılgın Doğumgünü izlemenizi önerdiğimiz filmlerden biri…


0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa