21 Haziran 2013 Cuma

sihirbazlar çetesi izle

Sihirbazlar Çetesi izlemek isteyenler buraya! Sihirbazlar çetesi sitemizde mevcuttur. Bu filmi en kaliteli bizim sitede izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra Hızlı ve öfkeli 6 gibi filmlerde sitemizde mevcuttur.


Film, gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatacak.

Ruffalo,filmde önde gelen bir FBI ajanını, güzel aktris Seyfried ise sihirbazlara soygunlarda yardımı dokunan makineleri icat eden bir teknisyeni canlandıracak.Bicaps.com iyi seyirler diler ..sihirbazlar çetesi izleBiraz filmden bahsetmek gerekirse .. Yönetmenliğini yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Louis Leterrier üstlendiği filminin baş rolünde Morgan Freeman , Mark Ruffalo , Jesse Eisenberg , Woody Harrelson , Dave Franco ise öne çıkan diğer isimler. Filmi beğeneceğinizi umuyoruz .

'Now You See Me', etkileyici bir illüzyonist Atlas tarafından yönetiliyor bir sihirbazları 'Dört Atlısı' dünyasında son derece karizmatik ve iyi takım ne olduğunu anlatıyor. Hileler sadece sahne sihirli onlar bankalar ve hedef kitlelerini erişim sistemleri soymak için kullanabileceğiniz üstün ekibi, soygun gösterir için değildir. 'Transporter', 'The Incredible Hulk' ve bu Michael Caine ve Morgan Freeman gibi önemli isimlerden oluşan Louis Leterrier, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, yönettiği filmin tanıdık döküm gibi epik filmler 'Clash of the Titans' .

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa