27 Haziran 2013 Perşembe

iron man 3 izle

iron man 3  mükemmel bir filmdir. iron man 3 izlemek isteyenler buraya. bunun yanı sıra  kelebeğin rüyası ve hızlı ve öfkeli 6 izlemek isteyenler de sitemizde bu filmleri bulabilir. kelebeğin rüyasını izlemek isteyenler burada bulabilir. hızlı ve öfkeli 6 da cabası tabiki!

Milyarder işadamı, mucit ve kahraman karakteriyle karşımıza çıkan Tony Stark, bu sefer kendisinin gücünü aşan bir düşmanla karşı karşıyadır. Bu düşman Tony’nin özel hayatına müdahale ederek alt üst eder. Bu olayların sebebini araştıran Tony, zorlu bir mücadeleyle en yakınlarını korumak zorundadır. Bunun için sahip olduğu zeka, cesaret ve içgüdülerinden ilham alan Tony’nin kafasında birçok soru vardır. Özel efektlerle örülü filmde Robert Downey Jr. , Samuel L. Jackson , Gwyneth Paltrow başrolde.

İron Man 3 izle, İron Man 3 türkçe dublaj izle, İron Man 3 hd izle, İron Man 3 full izle Küstah zengin Stark sınırsız gücü olan bir düşmanla karşılaşmıştır. Tüm özel hayatı bu düşman tarafından darmadağın olmuştur. Düşmanlarını arayıp yok etmek için yola koyulur. En yakınlarına zarar gelmemesi için çok zekice davranması gerekmektedir. Uzun zamandır aklına takılan soruun cevabınıda bulmuştur. filmdin diğer bölümlerinide sitemizden kesintisiz izleyebilirsiniz. Hdfilm720p.com iyi seyirler diler.

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa